6 Handelsstrategieën om te profiteren van de turbulentie in Crypto-Markten

The Crypto Blog levert geen (belasting)/ crypto adviezen, investeringen of financiële diensten en adviezen aan. Zie onze disclaimer hier.

Blijft u momenteel ver weg van de volatiliteit en de kelderende prijzen van de huidige crypto-markt? Het is een natuurlijke reactie, vooral in zulke onvoorspelbare tijden.

De media vestigt de aandacht van het publiek op de negatieven, maar ervaren beleggers zien een terugval in elke markt voor wat het werkelijk is: een grote kans.

Zeker, velen verliezen veel geld tijdens de paniek van een cryptocrisis of verkopen. Maar, degenen die weten wat ze doen hebben het scala aan tools die nodig zijn om grote winsten te maken in deze tijd.

Hier zijn vijf van de beste manieren om winst te maken tijdens de turbulentie op de cryptocurrency markt, en hoe u gemakkelijk gebruik kunt maken van al deze middelen om het meeste uit de huidige marktkansen te halen.

RAZENDSNEL ONLINE CRYPTO KOPEN

Strategie 1: Schaalvergroting

Scalpen is een strategie om te profiteren van kleine marktbewegingen, het snel betreden en verlaten van posities gedurende een dag, of misschien zelfs een uur.

De sleutel is om zoveel mogelijk succesvolle kleine transacties te maken en tegelijkertijd verliezen te vermijden – u heeft geen hoge rendementen per transactie nodig, u moet eerder streven naar een hogere win/verlies-ratio.

Meestal is de grootte van de winnende en de verliezende transactie bijna hetzelfde, een zeer klein percentage van de hele portefeuille, dus u moet vaker winnen om winst te maken.

Sommige strategieën staan toe om de meerderheid van de transacties te verliezen, maar toch geld te verdienen door slechts een paar grote transacties te winnen.

Scalpen is totaal tegenovergesteld. Scalpertraders proberen meestal een hoge volatiliteit te vermijden, omdat het voor hen onvoorspelbaar is. De beste situatie voor een scalper is een dunne rustige markt met weinig tot geen volume.

Een dunne markt heeft ook enorme spreads tussen de biedingen en de vraag, waardoor scalpers gemakkelijk winst kunnen maken op die gaps, door aan de ene kant te kopen en aan de andere kant te verkopen.

Strategie 2: Koop de Dips and Hold

Voor nieuwe investeerders lijkt het misschien contra-intuïtief, maar een daling van de prijs van een actief is een grote kans om te kopen. Vooral grote koersdalingen.

Ervan uitgaande dat het een sterke troef is, zal de prijs weer stijgen wanneer de markt het vertrouwen terugwint. Deze strategie heeft zelfs een eigen afkorting (BTFD) in de cryptocommunity.

Een snelle blik op de Bitcoin-prijs in de afgelopen jaren laat een sterk stijgende trend zien, maar ook tijden waarin de prijs over- en ondergewaardeerd was.

Aangezien de meeste kopers en verkopers gewone mensen zijn en geen professionele handelaren, is de markt voor cryptocijfers uiterst gevoelig voor mediahype en nieuwsberichten.

Wanneer het nieuws goed is, haasten mensen zich om overgewaardeerde cryptocurrency’s te kopen. Wanneer er iets ergs gebeurt, raken ze in paniek en verkopen ze hun munten onder hun werkelijke waarde.

Dit is de perfecte gelegenheid voor beleggers met de beschikbare fondsen om de ondergewaardeerde crypto te kopen.

Als handelaar gebruikt u uw expertise om de marktomstandigheden en -fundamentals te beoordelen om te voorspellen wanneer de markt het meest ondergewaardeerd is en waarschijnlijk snel zal herstellen.

Maak dan gewoon uw transacties en houd stand tijdens de periode van angst en onzekerheid, terwijl u een mooie winst maakt wanneer de markt weer gezond wordt.

Voordelen: Het vereist geen gespecialiseerde hoogfrequente handelssoftware. U hoeft slechts één enkele transactie te maken en u hoeft niet tot op de milliseconde nauwkeurig te handelen.

Wanneer u dit correct doet, profiteert u van de opwaartse beweging van de cryptochart plus het bedrag dat ondergewaardeerd is.

Nadelen: Dit is een fundamenteel lange termijn benadering, dus je zult waarschijnlijk niet snel winst zien. Timing is alles, en deze strategie vereist een uitstekend begrip van de marktomstandigheden en een koel hoofd in tijden van chaos.

Strategie 4: Investeren in inzetmunten

Om deze strategie toe te passen, moet je serieus onderzoek doen. “De beleggingsportefeuilles veranderen”, legt Christine Menedis, mede-oprichtster en CEO van Lucky Shepherd’s bedrijvenportefeuille, uit.

“We zien een diversificatie die verder gaat dan de aandelen. De portefeuilles van veel beleggers bevatten vandaag de dag alternatieve beleggingen zoals goud, cryptocurrencies en commercieel vastgoed.

Mensen nemen de tijd om op zoek te gaan naar beleggingen die in overeenstemming zijn met hun persoonlijke waarden – en dat alles zonder dat dit ten koste gaat van het rendement”.

Het inzetten van munten en penningen zijn de crypto activa die perfect in lijn zijn met het diversificatiedoel, omdat ze in de loop der tijd winst opleveren.

Je moet ze kopen, vergrendelen en staken, en zo een validatieknooppunt in hun respectieve netwerk worden. Voor het genereren van nieuwe blokken en het beveiligen van blokketennetwerken ontvangen deze validatieknooppunten een beloning.

Het is vergelijkbaar met mijnbouw, maar in plaats van een dure hardware te kopen koopt u crypto activa die gemakkelijker te verwijderen zijn als u besluit om te verzilveren.

Er zijn veel staking munten en penningen, zoals DASH, NEO, Lisk, COSMOS, Qtum, Waves, en Ethereum zal ook toetreden tot de lijst in een paar jaar. Wij raden u niets specifieks aan, u kunt zelf kiezen wat u leuk vindt.

Voordelen: Het vereist geen extra onderhoud van u. Na het kopen en vergrendelen van de paaltjes kunt u ze vergeten tot de volgende paaltjescyclus. U kunt ze altijd verkopen op elk moment, en ze schrijven niet af in tegenstelling tot de mijnbouwhardware.

Nadelen: Je bent nog steeds in zekere mate blootgesteld aan de ups en downs van de markt. Als het inzetstuk 50% verliest in een berenmarkt, zal 7% inzetbeloning niet genoeg zijn om het te compenseren.

Strategie 5: Beleggen in een Crypto-fonds met een symbolische waarde

Als u wilt profiteren van alle bovenstaande strategieën zonder actief een portefeuille te hoeven beheren, is er een vijfde optie: gemerkte crypto-fondsen.

U bent wellicht bekend met traditionele beleggingsfondsen. Dit zijn pools van beleggerskapitaal die beheerd worden door een team van professionele beleggers.

Deze specialisten gebruiken een reeks strategieën, waaronder de strategieën waarover we hebben gesproken, om rendement te behalen op al het kapitaal binnen het fonds.

Beleggers in de pool profiteren van de toegang tot de vaardigheden van de professionele handelaren, terwijl de handelaren profiteren van het feit dat ze veel meer kapitaal hebben om mee te handelen. Het is een win-win situatie.

Tot nu toe waren dit soort fondsen echter niet beschikbaar voor cryptocurrentbeleggers. Als gevolg van belastingen, naleving van de wet, onpraktisch gedrag, angst en andere redenen, hebben de meeste beleggings- en hedgefondsen weinig of geen blootstelling aan de grote winsten die kunnen worden gevonden in de cryptocurrency markt.

Beleggers hebben hun blokketenactiva handmatig moeten beheren. Maar dat gaat allemaal veranderen.

LAAT BOTS HET WERK VOOR JE DOEN (7 DAGEN GRATIS UITTESTEN)

Strategie 6: Uitlenen van uw crypto via uitleenplatforms

Een van de meest interessante strategieën voor mensen die niet het gevoel hebben dat ze de grootste handelaren zijn. Het vereist het bouwen van een crypto-portefeuille, maar vereist niet dat men in de buurt van een handelsterminal zit, op zoek gaat naar patronen en geld riskeert.

Het enige wat u hoeft te doen is uw geld te lenen aan andere mensen, om zo wat rente te verdienen. Het is als een bankstorting, maar dan in crypto.
Denk je dat het beter is om je geld te gebruiken om meer geld te verdienen in plaats van het gewoon vast te houden?

Twee-drie jaar geleden was crypto iets heel ver weg van de wereld van het fiatgeld, en rente verdienen op crypto-fondsen leek een onmogelijk idee. Nu is het echt, en iedereen kan crypto lenen op platforms als Nexo (8% rente), Celsius (tot 10% rente) en Cryptolend (ongeveer 10% rente).

Sommige van deze platforms accepteren alleen stabiele munten, sommige staan toe om de meest populaire munten en penningen uit te lenen. De meerderheid van de uitleenplatforms verzekeren hun geld, dus het is vrij veilig om te gebruiken voor deze strategie.

Pas op voor oplichtingsplatforms.

Voordelen: U hoeft geen ervaring te hebben met financiële markten en investeringen, het vereist geen handelsvaardigheden. Het is als een passief inkomen, je hoeft je nergens zorgen over te maken, je hoeft alleen maar rente te verdienen in de loop van de tijd.

Nadelen: Als het niet in uw portemonnee zit, is het niet uw crypto. Zelfs als het relatief veilig is, verlies je nog steeds de controle over je geld, stuur je het naar iemand in de hoop het ooit terug te krijgen. In sommige gevallen krijg je het terug, maar in sommige gevallen niet.

Conclusie

In tijden van paniek komen ervaren beleggers er meestal bovenop. Met de juiste strategieën en een koel hoofd is het mogelijk om onder alle marktomstandigheden winst te maken.

Scalping, het kopen van de bodem, het volgen van de trend en het kopen van staking activa zijn allemaal beproefde tools in het arsenaal van een handelaar.

Tokenized crypto fondsen zijn een manier om te profiteren van dit alles en nog veel meer, zonder het legwerk. Simpelweg het kopen van een token is genoeg om blootstelling te krijgen aan de geweldige winsten van de blockchain industrie met de begeleiding en bescherming van de profs.

Tokenized fondsen zijn een van de belangrijkste producten die cryptocurrency in de mainstream zullen brengen, en de beste tijd om binnen te komen is nu.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer infortmatie kunt u vinden op: https://www.thecryptoblog.nl/privacy-en-cookie-statement/

Sluiten